marți, 11 octombrie 2011

Nu te inteleg


Continui sa spui ca o sa ii pierzi pe toti.Atunci de ce nu faci ceva sa ii tii aproape?
Eu nu am sa renunt.Niciodata.Inca cred ca avem o relatie care nu se strica chiar atat de usor.Dar ceva e ciudat.Parca esti mai..distanta.Stiu,am facut si eu unele prostii,dar sa fim seriosi,toata lumea greseste.Nu ca as folosi asta ca o scuza.Doar ca e ceva uman.E ceva ce..si tu faci.

5 comentarii:

Unknown spunea...

nu ne putem intelege nici pe noi insine, dar pe altii....

Iulia spunea...

O relatie se strica mai usor decat ti'ai putea imagina! Si cu iertatul asta .. nu poti sa ierti fiecare greseala facuta, oricat de uman ar fi. Toate se aduna si nu mai poti, chiar daca vrei.

Kali spunea...

@nymphetamine,stiu..greu cu intelesul asta,nu?:)
@Iulia..si daca chiar tii la acea persoana?Daca iti e greu sa lasi in trecut tot?Pentru ca ti.e frica ca ai putea pierde o persoana cum nu vei mai gasi,care te.a inteles atat de bine?Atunci ce faci?

Lucylle spunea...

kaly, intotdeuna exista ceva mia bun. tu ca si mine ierti dar nu uiti. si de fiecare data cand greseste iti aduci aminte si de celelate dati in care a gresit si uite asa aduni, colectionezi ceea ce zici ca ierti pt ca intr-un final, sa iti dai seama ca nu ierti. uneori este bine uneori nu.. prea mult de vorbit de ce asa da de ce asa nu pro si contra.
cert este ca... este normal sa crezi ca se poate si mai bine ca va fi mai bine... dar te intreb : cand vezi nodurile.....ce gandesti? ce simti? asa se pune problema.

Kali spunea...

@ Lucylle ll mi-ai dat o tema de gandire foarte buna..:)